Rüyada hamile olduğunu hissetmek

Rüyada hamile olduğunu hissetmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine alamet eder.

Rüyada hamile olduğunu hissetmek gördüyseniz:

  • Fazla düşünürseniz fırsatları kaçırırsınız.

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada hamile olduğunu hissetmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına inanılır.

Rüyada hamile hissetmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, yeni bir araca sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kendini hamile hissetmek hayra ve esenliğe, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada cin olduğunu hissetmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağladığını hissetmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnında bebek hissetmek ömrü boyunca mutlu olacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini çirkin hissetmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments