Rüyada bebeği hissetmek

Rüyada bebeği hissetmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, kazancının günden güne arttıracağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada bebeği hissetmek gördüyseniz:

  • Hatta, yakında daha da güzel şeyler meydana gelme olasılığı var.

Rüyada karnında bebeği hissetmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına inanılır.

Rüyada bebeği hissetmek kötü günler geçireceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada karnında bebek hissetmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine yorulur.

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeği hissetmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bebek hissetmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments