Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek

Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, insanlarla bir araya geleceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin inatları bir keçiyle diyalog kurmayı tercih etmenize neden olabilir.

Rüyada karnında bebek hissetmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnında bebeği hissetmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeği hissetmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına inanılır.

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada bebek hissetmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada bebeği hissetmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, huzurlu bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnına bebek koymak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments