Rüyada kendini çirkin hissetmek

Rüyada kendini çirkin hissetmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, saadetinin yükseleceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalettir.

Rüyada kendini çirkin hissetmek gördüyseniz:

  • Değişimi olumlu karşılamalısınız.

Rüyada kendini çirkin hissetmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına inanılır.

Rüyada çirkin dede görmek ruhunun şifa bulacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin bir gelinlik giymek çok büyük ferahlık yaşayacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin adamlar görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada çirkin insanlar görmek gücünün azalacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada çirkin ayak görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin biriyle evlenmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin birini çirkin görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments