Rüyada ağladığını hissetmek

Rüyada ağladığını hissetmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağladığını hissetmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıkları ya da söyledikleri huzursuzluk nedeni olabilir.

Rüyada ağladığını hissetmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına delalet eder.

Rüyada gül kokusu hissetmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine işarettir.

Rüyada fare hissetmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnında bebek hissetmek sorunlarının çözüleceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada vurulduğunu hissetmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevildiğini hissetmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarıldığını hissetmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada acı çektiğini hissetmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments