Rüyada hamile olduğunu duymak

Rüyada hamile olduğunu duymak hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Yeniden ele alınması veya düzeltilerek daha verimli ya da işe yarar hale getirilmesi gereken konulara ağırlık verilebilir.

Rüyada başkasını hamile olduğunu duymak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına alamet eder.

Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada hamile olduğunu başkasından duymak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına inanılır.

Rüyada hamile birinin doğum yaptığını duymak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu duymak üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına inanılır.

Rüyada annenin hamile olduğunu duymak kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına işarettir.

Rüyada kendini hamile duymak şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments