Rüyada kendini hamile duymak

Rüyada kendini hamile duymak zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, işyerini kapatacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada kendini hamile duymak gördüyseniz:

  • Yoksa içinden çok zor çıkılabilecek sorunlarla karşıkarşıya kalabilirsiniz.

Rüyada hamile haberi duymak kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına alamet eder.

Rüyada anneyi hamile duymak eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada kızının hamile olduğunu duymak hem birincilik hem de kazanç getireceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile duymak sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada yakınının hamile olduğunu duymak hastalıklarının da şifasını bulacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını hamile duymak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin hamile olduğunu duymak gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, rızıksız kalacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin hamile olduğunu duymak zarar edeceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments