Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak

Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, ticarette öne geçeceğine, neşenin yerine geleceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ters düşmek yerine, fikirlerini can kulağıyla dinlemenizin size farklı şekillerde katkıları olabilir.

Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada hamile doktor görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada doktordan hamile olduğunu öğrenmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak dininden vazgeçmeyeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada annemin hamile olduğunu duymak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birini hamile olduğunu duymak başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak anne baba ile ters düşüleceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments