Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, bereketli günler geçirileceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu duymak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hamile duymak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna yorulur.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu duymak yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işarettir.

Rüyada birini hamile olduğunu duymak devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada hamile olacağını duymak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments