Rüyada başkasını hamile olduğunu duymak

Rüyada başkasını hamile olduğunu duymak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri fikirlerinizin doğruluğu konusunda ikna etmeniz zor olabileceği gibi, tam tersi bir durumun da olumlu sonuçlanma olasılığı yok gibi duruyor.

Rüyada başkasının hamile olduğunu duymak sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasından hamile olduğunu duymak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada annenin hamile olduğunu duymak dayanışma içinde kalacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyi hamile duymak hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine delalettir.

Rüyada kızını hamile duymak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine yorulur.

Rüyada hamilelik duymak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, güleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments