Rüyada bir kişinin hamile olduğunu duymak

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu duymak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, az da olsa feraha çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Bazı yerlerde ufak tefek sorunlar görüyorsanız, problemlerin boyutunu anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu duymak çok sevileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını hamile duymak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına inanılır.

Rüyada hamile duymak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada hamile kaldığını duymak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu duymak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu duymak dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine delalet eder.

Rüyada hamile birinin doğum yaptığını duymak ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak sabrını zorlayacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments