Rüyada hamile olduğunu başkasından duymak

Rüyada hamile olduğunu başkasından duymak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, hacetinizin giderilmesine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, kişinin yüzünün güleceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına işarettir.

Rüyada hamile olduğunu başkasından duymak gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada birinden hamile olduğunu duymak başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yakınının hamile olduğunu duymak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına işaret eder.

Rüyada kızını hamile duymak herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu duymak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendini hamile duymak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada annemin hamile olduğunu duymak birçok iş fırsatı yakalanacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments