Rüyada kar dokunmak

Rüyada kar dokunmak kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, güzel bir haber almaya işaret eder.

Rüyada kar dokunmak gördüyseniz:

  • Ne yaptığınız veya neden yaptığınız konusunda açık olmanızda fayda var.

Rüyada karnına dokunmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar dokunmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamilenin karnına dokunmak mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalet eder.

Rüyada hamile karnına dokunmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak şifa ve ilaç bulacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada koluna dokunmak hayırlı başlangıçlar yapacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments