Rüyada karnına dokunmak

Rüyada karnına dokunmak onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına işarettir.

Rüyada karnına dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların büyümesine izin verirseniz olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada hamile karnına dokunmak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Rüyada kar dokunmak sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hamilenin karnına dokunmak iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnına dokunmak allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada paraya dokunmak maddi açıdan rahata erileceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments