Rüyada hamilenin karnına dokunmak

Rüyada hamilenin karnına dokunmak bazı kaynakların tükeneceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine delalettir.

Rüyada hamilenin karnına dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı problemler yaşanma ihtimali olsa da, türlü karışıklık sona eriyor.

Rüyada hamilenin karnına dokunmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, adından konuşulur olacağına işarettir.

Rüyada hamilenin kanaması olduğunu görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada hamilenin öldüğünü görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak isteklerinin gerçekleşeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulur.

Rüyada kar dokunmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, yılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnına dokunmak doğru haber almaya, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments