Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, dertlerin bölüşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizi gerçekleştirmek için bazı işaretler bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada kar dokunmak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile karnına dokunmak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnına dokunmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada hamilenin karnına dokunmak sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada anne karnında bebeğin ağladığını görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments