Rüyada güvercin yediğini görmek

Rüyada güvercin yediğini görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, hayırlı işlere imza atacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin yediğini gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar yaşamınızı bozabilir.

Rüyada güvercin yediğini görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Rüyada güvercin yedirmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, bol bol moral depolanacağına yorulur.

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, saygın ve ünlü biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör güvercin görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına inanılır.

Rüyada yavru güvercin görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada doğum yapan güvercin görmek acılarını dindireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş güvercin görmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine alamet eder.

Rüyada güvercin almak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments