Rüyada güvercin almak

Rüyada güvercin almak birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, rakipleri mağlup edeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına delalettir.

Rüyada güvercin almak gördüyseniz:

  • İyi gitmeyen şeyler varsa, ısrarla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Rüyada bağlı güvercin görmek borçların ödeneceğine, bol muhabbette kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin sütü içmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercini eline almak dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda güvercin görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz güvercinle konuşmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin tuttuğunu görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada ölü güvercin görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, istemediği halde borçlanacağına işaret eder.

Rüyada ağlayan güvercin görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments