Rüyada pişmiş güvercin görmek

Rüyada pişmiş güvercin görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş güvercin gördüyseniz:

  • Kendi adlarına kendi koşullarını zorlayan veya kendileri açısından zayıf anlaşma koşulları oluşturan kişiler sizin için yararlı sonuçlar oluşmasına neden olabilir.

Rüyada pişmiş güvercin görmek büyük bir projeye girileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine inanılır.

Rüyada güvercin pisliği temizlemek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile güvercin görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalet eder.

Rüyada güvercin uçtuğunu görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya delalet etmektedir.

Rüyada güvercin tuttuğunu görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına yorulur.

Rüyada üç tane güvercin görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada ölü siyah güvercin görmek sabırlı olmak ve allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda güvercin görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kendisini iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments