Rüyada yavru güvercin görmek

Rüyada yavru güvercin görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, allah katında günahlarının affolacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına delalet eder.

Rüyada yavru güvercin gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanız da fayda var.

Rüyada güvercin ve yavrusu görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercin yavrusunu görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Rüyada güvercin ve yavrusunu görmek iş hayatında zarar edileceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yavru güvercin görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bir sürece girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki yavru güvercin görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada beyaz güvercin yavrusu görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin ve yavrusunu görmek kendine geleceğine, başarılarının kalıcı olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments