Rüyada kör güvercin görmek

Rüyada kör güvercin görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada kör güvercin gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaybetmekten korkup yumuşamayın.

Rüyada kör güvercin görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine tabir olunur.

Rüyada kör bebek görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada başkasını kör görmek rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada yakınını kör görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, parasal durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kör eşek görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada bir gözü kör insan görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına inanılır.

Rüyada birini kör olduğunu görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kör biriyle evlenmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments