Rüyada güvercin yedirmek

Rüyada güvercin yedirmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, darlığa düşmeyeceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada güvercin yedirmek gördüyseniz:

  • Yaşanan bir dolu aksilik, iletişime veya elektroniğe bağlı problemler veya unutkanlıklar geride kalıyor.

Rüyada güvercin yedirmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada güvercin yediğini görmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına işaret eder.

Rüyada güvercin konduğunu görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada güvercinden korkmak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaban güvercini görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına alamet eder.

Rüyada evcil güvercin görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada iki tane beyaz güvercin görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercinler beslemek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments