Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, içebileceğine, işlerini toparlayacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş hayatınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda dönüm noktasındasınız.

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne pislemek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada kendi üstüne pislemek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne pislemek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne pislediğini görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine inanılır.

Rüyada güvercinin pislediğini görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada güvercinin üzerine pislediğini görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada güvercin pislediğini görmek rahat şekilde yaşayacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments