Rüyada güvercin emzirmek

Rüyada güvercin emzirmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kazanca kavuşacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin emzirmek gördüyseniz:

  • Kalbinizin sesini dinleyin.

Rüyada güvercin emzirmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada güvercin uçurduğunu görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada başında beyaz güvercin görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafası kopmuş güvercin görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinden güvercin kaçırmak istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada birinin güvercin uçurduğunu görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine işarettir.

Rüyada güvercine dokunmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada camide güvercin görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments