Rüyada güvercine dokunmak

Rüyada güvercine dokunmak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada güvercine dokunmak gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada güvercine dokunmak zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birine dokunmak özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, akıl vereceğine delalet eder.

Rüyada birinin sırtına dokunduğunu görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye dokunmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine delalettir.

Rüyada sırtına dokunmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye dokunmak gözyaşına boğulacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada türbeye dokunmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına işaret eder.

Rüyada örümcek ağına dokunmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments