Rüyada başında beyaz güvercin görmek

Rüyada başında beyaz güvercin görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başında beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirin.

Rüyada başında beyaz güvercin görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada başında güvercin görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercinin başını koparmak sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına alamet eder.

Rüyada evde beyaz güvercin görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çift güvercin görmek zarara uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde beyaz güvercin görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments