Rüyada birinin güvercin uçurduğunu görmek

Rüyada birinin güvercin uçurduğunu görmek işlerin kara geçeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, özel muamele göreceğine, başarısızlıklara düşeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine inanılır.

Rüyada birinin güvercin uçurduğunu gördüyseniz:

  • Olayları öfkelenerek çözemezsiniz.

Rüyada birinin güvercin uçurduğunu görmek verilen sözlerin tutulacağına, yanlış işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan güvercinler görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada güvercin uçtuğunu görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işarettir.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercin uçurduğunu görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada güvercin uçurmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçamayan güvercin görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada uçan güvercin yakalamak ticaret sektörüne atılacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments