Rüyada güvercin uçurduğunu görmek

Rüyada güvercin uçurduğunu görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin uçurduğunu gördüyseniz:

  • İhmal etmemekte fayda var.

Rüyada güvercin uçtuğunu görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada uçan güvercinler görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak yakaladığı bu şansın garanti olacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada uçan beyaz güvercin görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına yorulur.

Rüyada uçamayan güvercin görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına delalet eder.

Rüyada uçan güvercin yakalamak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin uçurmak maddi gücünün her geçen gün artacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments