Rüyada kafası kopmuş güvercin görmek

Rüyada kafası kopmuş güvercin görmek işinde verimsiz olacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafası kopmuş güvercin gördüyseniz:

  • Bazı gelirler sonlanabilir veya ikili ilişkilerde maddi anlamda dürüst davranılmaması sorun yaratabilir.

Rüyada güvercin kafası görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına işarettir.

Rüyada güvercinin kafasını koparmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada güvercin kafası koparmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada güvercin kafasını koparmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine inanılır.

Rüyada kafası kopmuş güvercin görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine alamet eder.

Rüyada kafası kopuk güvercin görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada konuşan güvercin görmek ibadete ağırlık verileceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada karga ve güvercin görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments