Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi sizi karışık düşüncelere ya da ilişkilere itebilir.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada güneş gözlüğü kırıldığını görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sapı kırık gözlük görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlük sapı görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına işaret eder.

Rüyada güneş gözlük görmek büyük ferahlık yaşayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada güneş gözlüğü denemek gelirinin artacağına, bundan hayır göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments