Rüyada güneş gözlüğü kırılmak

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, ailesini hem gururlandıracağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak gördüyseniz:

  • Planlar beklenmedik şekilde değişebilir.

Rüyada güneş gözlüğü kırıldığını görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına rivayet eder.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek fakirleşeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada güneş gözlük almak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğünü kaybetmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada güneş gözlüğü satın aldığını görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments