Rüyada güneş gözlük görmek

Rüyada güneş gözlük görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, gözyaşına boğulacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalet eder.

Rüyada güneş gözlük gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerinden itibaren belirli olumlu etkiler altındasınız.

Rüyada güneş gözlüğü hediye almak endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına alamet eder.

Rüyada güneş gözlüğü kullanmak işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada güneş gözlük görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek dine ve allah’a yakınlaşacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek gelirinin eksileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü takan birini görmek yanlış işler yapacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü denemek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine inanılır.

Rüyada güneş gözlük almak sorunların günden güne daha da artacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments