Rüyada gözlük sapı görmek

Rüyada gözlük sapı görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada gözlük sapı gördüyseniz:

  • Yeni bir atılım yapmak için büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız.

Rüyada sapı kırık gözlük görmek onlar tarafından yüceltileceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına inanılır.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine alamet eder.

Rüyada gözlük sapı görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada kara saplandığını görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, aile hayatının hayır getireceğine inanılır.

Rüyada siyah saplı bıçak görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada sapı kırık fincan görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, düşman malından yemeye alamet etmektedir.

Rüyada saplı bardak görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır sapları görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments