Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, zenginlik sahibi olunacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını gördüyseniz:

  • Fazla düşünmeden gerekeni yapmaya çalışırsanız beklediğinizden daha başarılı olacağınızı göreceksiniz.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına inanılır.

Rüyada güneş gözlüğü kırıldığını görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü satın aldığını görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına inanılır.

Rüyada siyah güneş gözlüğü görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlüğü taktığını görmek düşmanlarını alt edeceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments