Rüyada sapı kırık gözlük görmek

Rüyada sapı kırık gözlük görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine işaret eder.

Rüyada sapı kırık gözlük gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinin, bağlantının ya da iş birliğinin düzeleceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Rüyada sapı kırık gözlük görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlük sapı görmek hafifleyeceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada sapı kırık bıçak görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada sapı kırık fincan görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, onun yolundan ayrılmayacağına rivayet eder.

Rüyada sapı kırık kaşık görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sapı kırık balta görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, gelişiminin hız kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada camı kırık gözlük görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments