Rüyada ölmüş biriyle alışveriş yapmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına alamet eder.
Rüyada çok fazla alışveriş yapmak kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine işaret etmektedir.
Rüyada dükkandan alışveriş yapmak manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.
Rüyada mağazada alışveriş yapmak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına rivayet etmektedir.
Rüyada kıyafet alışveriş yapmak gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine rivayet eder.
Rüyada kantinden alışveriş yapmak iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına rivayet eder.
Rüyada eve alışveriş yapmak rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.
Rüyada çeyiz alışverişi yapmak keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, daha fazla rızık elde edileceğine alamet etmektedir.
Rüyada manavdan alışveriş yapmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.