Rüyada çeyiz alışverişi yapmak

Rüyada çeyiz alışverişi yapmak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, rakiplerine yenileceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Belli kişiler aniden sizi nasıl memnun edecekleri üzerine daha fazla düşünmeye başlayabilirler.

Rüyada çeyiz alışverişi yapmak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına inanılır.

Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak zenginliğe, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeyiz alışverişi görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çeyiz hazırlığı yapmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada biriyle alışveriş yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada alışveriş yapmak iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hac alışverişi yapmak onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle alışveriş yapmak attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments