Rüyada dükkandan alışveriş yapmak

Rüyada dükkandan alışveriş yapmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yeni bir ortama gireceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına rivayet eder.

Rüyada dükkandan alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizin size yük olmaya başladığını düşünebilirsiniz.

Rüyada dükkanda alışveriş yapmak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada dükkandan alışveriş yapmak hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinle alışveriş yapmak kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mağazada alışveriş yapmak hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine rivayet eder.

Rüyada söz alışverişi yapmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alışverişi yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle alışveriş yapmak kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine işaret eder.

Rüyada markette alışveriş yapmak sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments