Rüyada eve alışveriş yapmak

Rüyada eve alışveriş yapmak lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, hasta ve üzgün olacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada eve alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Paranızı veya değerli şeylerinizi koruyun.

Rüyada eve alışveriş yapmak evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev için alışveriş yapmak sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev alışverişi yapmak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına inanılır.

Rüyada çeyiz alışverişi yapmak geleceğinin de umut vadedeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mağazadan alışveriş yapmak kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada pastaneden alışveriş yapmak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kredi kartıyla alışveriş yapmak her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evlilik alışverişi yapmak evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments