Rüyada mağazada alışveriş yapmak

Rüyada mağazada alışveriş yapmak çok karlı yatırımlar yapacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına tabir olunur.

Rüyada mağazada alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz orjinal olabilir.

Rüyada mağazadan alışveriş yapmak büyük tartışmalara gireceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına rivayet eder.

Rüyada mağazada alışveriş yapmak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada alışveriş mağazası görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mağaza dolaşmak maddi anlamda güçleneceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mağaza işletmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, allah’ın sevgisini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada mağazadan elbise almak iflas edeceğine, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine alamet eder.

Rüyada lüks mağaza görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çanta mağazası görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments