Rüyada gözü kör kedi görmek

Rüyada gözü kör kedi görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada gözü kör kedi gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük bazı planlarınız olabilir.

Rüyada kör gözlü kedi görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir gözü kör kedi görmek çok yükseleceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalettir.

Rüyada gözü kör kedi görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret eder.

Rüyada tek gözü kör insan görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına işarettir.

Rüyada bir gözü kör olmak büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına yorulur.

Rüyada birinin gözünün kör olduğunu görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözü kör adam görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments