Rüyada tek gözü kör insan görmek

Rüyada tek gözü kör insan görmek huzurlu günlerin biteceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine inanılır.

Rüyada tek gözü kör insan gördüyseniz:

  • Askıda kalmış finansal veya hukuki konuları çözmeniz gerekiyor.

Rüyada tek gözü kör insan görmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine tabir olunur.

Rüyada tek gözü kör görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna yorulur.

Rüyada tek gözünü kör görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek hayallerinin peşinden gideceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada tek gözü kör birini görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına işarettir.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek kötü durumlara düşürüleceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments