Rüyada bir gözü kör kedi görmek

Rüyada bir gözü kör kedi görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına tabir olunur.

Rüyada bir gözü kör kedi gördüyseniz:

  • İletişim sorunları veya seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada kör gözlü kedi görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına işaret eder.

Rüyada bir gözü kör kedi görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gözü kör kedi görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerinin kör olduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada gözün kör olduğunu görmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kazancın katbekat arttırılacağına delalet eder.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments