Rüyada gözü kör adam görmek

Rüyada gözü kör adam görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada gözü kör adam gördüyseniz:

  • Tepki veya cevaplarını dikkatli oluşturmanız gerekiyor.

Rüyada gözü kör adam görmek çocuklar gibi şen olacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize tabir olunur.

Rüyada kör bi adam görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada kör yaşlı adam görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına delalet eder.

Rüyada kör bir adamla evlenmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet eder.

Rüyada kör adamla evlenmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör bir adam görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Rüyada kör adama yardım etmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments