Rüyada tek gözü kör kedi görmek

Rüyada tek gözü kör kedi görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ayaklandıracağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işarettir.

Rüyada tek gözü kör kedi gördüyseniz:

  • Diyete veya spora başlama ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek düşmanlıkların biteceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü kör birini görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına delalettir.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada tek gözü kör görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine inanılır.

Rüyada tek gözü kör insan görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına inanılır.

Rüyada tek gözü kör adam görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada tek gözünü kör görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör olmak zamanının boşa gideceğine, planların tutmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments