Rüyada kör gözlü kedi görmek

Rüyada kör gözlü kedi görmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, daima ona hürmet göstereceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör gözlü kedi gördüyseniz:

  • Rahatça düşünüp, planlar yapabilir, işlerinizi sıraya koyabilirsiniz.

Rüyada kör gözlü kedi görmek işinden ve parasından olacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir gözü kör kedi görmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözü kör kedi görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine işarettir.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada tek gözünü kör görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, adını kirleteceğine işarettir.

Rüyada gözü kör bebek görmek çok büyük zararlar edeceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına işarettir.

Rüyada bir gözünün kör olduğunu görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, bilmediği duyguları tadacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments