Rüyada yeşil gözlü kedi görmek

Rüyada yeşil gözlü kedi görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada yeşil gözlü kedi gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun elinizden geleni yapmanızda fayda var.

Rüyada beyaz yeşil gözlü kedi görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına delalet eder.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü kedi görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, para kazanmaya işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine yorulur.

Rüyada kedi gözü çıkarmak eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, tatsız haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü olmayan kedi görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments