Rüyada kedinin gözünün çıktığını görmek

Rüyada kedinin gözünün çıktığını görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, zaaflarına kapılacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin gözünün çıktığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya soru işaretleri olan ilişkilerinizde belli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada kedinin gözünün çıktığını görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada gözünde it dirseği çıktığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada göz bebeğinin çıktığını görmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada göz çıktığını görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada gözün çıktığını görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına inanılır.

Rüyada tek gözünün çıktığını görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına işaret eder.

Rüyada gözünden kurt çıktığını görmek ana baba duası alınacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments