Rüyada insanda kedi gözü görmek

Rüyada insanda kedi gözü görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, dinamik olacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada insanda kedi gözü gördüyseniz:

  • Oldukça hevesli bir girişimci olarak görünebilirsiniz.

Rüyada insanda kedi gözü görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kedi gözlü insan görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına rivayet eder.

Rüyada üç gözlü kedi görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin gözlerini görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözleri parlayan kedi görmek zenginlik içinde olacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözsüz kedi görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments