Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri mevcut pozisyonunuza zarar verebilir.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı gözlü kara kedi görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil gözlü kedi görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz yeşil gözlü kedi görmek her geçen gün başarılarının artacağına, kişinin içinin daralacağına alamet eder.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara gözlü bebek görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara gözlü kuzu görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, ele güne muhtaç olacağına yorulur.

Rüyada kara gözler görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments